BLACK FRIDAY Tot 30% korting -> Dames   Heren

japanese fabric,

De keuze van 7 for All Mankind

Japanse stoffen staan bekend om hun hoogwaardige uitvoering en het ambachtelijke vakmanschap dat nodig is om ze te vervaardigen. Japans textiel wordt erkend als een van de beste soorten textiel ter wereld voor wat betreft onderzoek en traditie, en heeft een belangrijk aandeel in alle collecties van 7 For all Mankind.

Ontdek Japanse denim japanese fabric,

Over Japans denim

Japans textiel wordt algemeen beschouwd als een van de beste soorten textiel ter wereld, en met goede redenen. Met behulp van een ingewikkelde methode waarvoor ambachtelijke ervaring, traditie en vakmanschap nodig is, is het resultaat een stof die zich onderscheidt door kwaliteit en vakmanschap - waarden waarvoor 7 For All Mankind staat.

Ontdek Japanse denim voor haar
japanese fabric,

Japanners begrijpen de subtiliteiten van de aard van garen echt, en ze zijn bijzonder goed in verven met indigo. Indigo verven op zijn Japans wordt geroemd om de visuele schoonheid en de bijzondere keper: een volle, rijke en heldere blauwe tint. Vandaag de dag produceren Japanse fabrieken een van de beste soorten bewerkte denim ter wereld.

japanese fabric, Ontdek Japanse denim
japanese fabric,

Over Japanse stoffen: keper en satinet

Bij 7 For All Mankind gebruiken we Japanse stoffen niet alleen om een aantal van onze meest verfijnde denimartikelen te maken, maar ook om speciale stukken in keper en satinet te creëren. Het soepele, rekbare garen van de stof behoudt zijn vorm, en doordat de stof terugveert heeft hij een pasvorm als een tweede huid. De stof is door een speciaal productieproces ook bijzonder zacht en flexibel.

Ontdek Japanse denim voor hem

Japanse stoffen voor hem

Ontdek alle Japanse stoffen voor hem
Wij Accepteren:
Veilige Betaling Mit: