Levering

Bestelbevestiging

Bestellingen die vóór 13.00 uur CET (12.00 uur GMT) zijn bevestigd, worden dezelfde dag nog vanuit ons magazijn verzonden.

Alle bestellingen die na 13.00 CET (12.00 GMT) worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden, met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen. Dit betekent dat bestellingen die op vrijdag na 13.00 uur CET (12.00 uur GMT) worden verwerkt, de volgende maandag worden verzonden (tenzij de maandag een feestdag is).

Houd er rekening mee dat we voordat we je bestelling bevestigen mogelijk je betalingsgegevens moeten bevestigen.

Levertijd en verzendkosten

BestemmingStandaard verzending levertijdenStandaard verzendkostenExpress verzending levertijdenExpress verzendkosten
België3 tagenGratis1 tag14€
Duitsland3 tagenGratis1 tag15€
Finland5 tagen8€ - vrij van 250€2 tagen15€
Frankrijk3 tagenGratis2 tagen15€
Griekenland4-6 tagen8€ - vrij van 250€2 tagen15€
Hongarije4-6 tagenGratis3 tagen20€
Ierland6 tagenGratis2 tagen20€
Italië5 tagenGratis1 tag15€
Letland5 tagenGratis3 tagen20€
Luxemburg2 tagenGratis1 tag15€
Nederland2 tagenGratis--
Oostenrijk5 tagenGratis1 tag15€
Polen4-6 tagenGratis1 tag20€
Portugal5 tagenGratis1 tag15€
Roemenië4-6 tagen8€ - vrij van 250€1 tag20€
Slovenië5 tagenGratis1 tag20€
Spanje5 tagenGratis1 tag15€
Verenigd Koninkrijk5-7 tagenGratis1-2 tagen£ 10 £ 0
Zweden4-6 tagenGratis1 tag15€
Zwitserland--2 tagen29 CHF 0 CHF

Wanneer 7 For All Mankind een aanbieding heeft voor gratis expressverzending, worden de leveringskosten op de betaalpagina verwijderd.

Houd er rekening mee dat in geval van betaling met een creditcard, betaalpas of PayPal vertraging kan ontstaan als gevolg van een vertraagde autorisatie (of weigering) van de betaling. In dergelijke uitzonderlijke gevallen worden de goederen onmiddellijk na bevestiging van de betaling verzonden.

Wijziging bestelgegevens

Vanwege de korte tijd tussen de verwerking en verzending van de bestelling kunnen wij je bestelgegevens - zoals het bezorgadres of de maat van een product - helaas niet meer wijzigen nadat de bestelling is geplaatst.

Bestelling volgen

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je een e-mail het de trackingcode om de voortgang van de bestelling online te volgen.

Bestellingen kunnen hier worden gevolgd.

Waarheen we verzenden

We leveren in de volgende landen binnen Europa: Oostenrijk, België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Letland, Portugal, Slovenië, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Zweden, Polen, Griekenland, Roemenië en Hongarije. In de volgende paragraaf zijn uitzonderingen binnen deze gebieden opgenomen.

Waarheen we niet verzenden

We verzenden niet naar de volgende gebieden: Kanaaleilanden, Guernsey, het eiland Man, San Marino, Livigno, Vaticaanstad. We verzenden niet naar Europese overzeese gebieden zoals Réunion, Martinique, Guadeloupe, Anguilla, Falklandeilanden en Gibraltar. Houd er rekening mee dat wij niet kunnen leveren aan postbussen.

Waarvandaan we verzenden

Je bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn in Oldenzaal en wordt verwerkt in overeenstemming met de Verkoopvoorwaarden. Wij verwerken en verzenden bestellingen tijdens onze openingsuren, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de Nederlandse feestdagen.

Gratis verzending

7 For All Mankind kan acties met gratis expressverzending uitvoeren. Als je per e-mail op de hoogte wilt worden gesteld van onze acties, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Tijdens deze gratis expressverzending-acties is de gratis verzending zichtbaar in je winkelwagen op de betaalpagina.

Verwerking van persoonsgegevens

Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over de verwerking van je persoonsgegevens in verband met het plaatsen van een bestelling.

Wij Accepteren:
  • ApplePay
  • Visa
  • Maestro
  • Amex
  • Discover
  • Diners Club International
  • JBC
  • Paypal
Veilige Betaling Mit:
  • Secure payment