RETOURBELEID

Wij hopen dat je winkelervaring bij 7 For All Mankind naar tevredenheid is geweest. We begrijpen echter dat je mogelijk een van de producten die je op onze website hebt gekocht wilt terugsturen.
Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om op onze website een retourzending aan te maken. Alle artikelen moeten in hun oorspronkelijke staat geretourneerd worden, ongebruikt, ongewassen, opgevouwen en met alle accessoires, tags, labels, zaksluitingen, kaartjes en stickers van 7 For All Mankind bevestigd zoals ze aan je geleverd zijn. Voor elk geretourneerd product vergoeden we je het betaalde bedrag.
Dit Retourbeleid is uitsluitend van toepassing op online op de Europese website van 7 For all Mankind gekochte producten. Dit betekent dat artikelen niet kunnen worden geretourneerd bij (of terugbetaling kan worden verkregen van) een van onze officiële winkels. Artikelen die gekocht zijn bij onze winkels, warenhuizen of partnerwinkels moeten worden geretourneerd op hun oorspronkelijke plaats van aankoop, en op deze artikelen is het retourbeleid van de detailhandelaar die ze heeft verkocht van toepassing.

EEN ARTIKEL RETOUR STUREN

U kunt uw bestelling in een paar simpele stappen retourneren. Ga binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket naar deze pagina en creëer uw retourlabel door deze simpele stappen te volgen.
1. Vul uw bestelnummer en e-mailadres in.
2. Selecteer het artikel dat/de artikelen die u wilt retourneren en selecteer vervolgens de reden voor de retourzending.
3. Kies de verzendwijze en print het retourlabel (u ontvangt per e-mail een kopie hiervan).
4. Bevestig het voorgefrankeerde retourlabel op de verpakking en geef deze af bij een pakketpunt van de koerier die zorg zal dragen voor de retourzending.
Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden naar je teruggestuurd.

RETOURTERMIJN EN KOSTEN

Denk eraan dat u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd heeft om uw retourlabel aan te vragen.
Retourneren is kosteloos als u het label gebruikt dat aan het eind van de online procedure wordt gecreëerd. Onze klantenservice staat voor u klaar als u problemen heeft met de retourprocedure.
Voor elke bestelling is er maar één retourlabel. Zorg er daarom voor dat u alle artikelen die u niet wilt houden in één pakket terugstuurt.
Houd er rekening mee dat als u een andere koerier wilt gebruiken om uw artikel(en) te retourneren, 7 For All Mankind niet aansprakelijk is voor de kosten, noch voor iets dat met het pakket zou kunnen gebeuren (verlies tijdens het transport, ontbrekende of beschadigde artikelen). Bovendien zal onze klantenservice u niet kunnen helpen met het lokaliseren van uw pakket.

EEN RESTITUTIE VERKRIJGEN

Houd er rekening mee dat je pas na controle van je retourzending in ons magazijn een creditnota ontvangt.
7 For All Mankind betaalt je zo snel mogelijk terug, maar dit kan maximaal 7 werkdagen duren vanaf het moment dat je pakket in ons magazijn in Nederland aankomt. Kosten voor expressverzending zijn uitgesloten van terugbetaling.

VERWERKING VAN RESTITUTIES

Houd er rekening mee dat u pas een creditnota ontvangt nadat uw retourzending in ons magazijn is gecontroleerd. 7 For All Mankind zal u zo snel mogelijk terugbetalen, maar het kan tot 15 dagen na de afgifte van uw pakket bij het pakketpunt duren voor u een creditnota ontvangt. In drukke periodes kunnen vertragingen optreden. Expresverzendkosten worden niet vergoed.
De terugbetaling wordt altijd bijgeschreven via de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop en op de rekening van de oorspronkelijke koper. Houd er rekening mee dat als je gebruik hebt gemaakt van onze expressdienst, je de kosten voor deze dienst niet terugbetaald krijgt.
Houd er rekening mee dat het vanwege variërende verwerkingstijden voor verschillende betalingsmethoden maximaal 10 werkdagen kan duren voordat terubetalingen in je account worden weergegeven.
Wij herinneren u dat de verzendkosten niet terug betaald zullen worden. Alleen het bedrag dat u voor het product heeft betaald zal u retour ontvangen.

TE LATE RETOURZENDINGEN

Je retouraanvraag moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling worden aangemaakt. Vervolgens moet je het pakket direct retour sturen. Je pakket moet uiterlijk 30 dagen na ontvangst door jou weer in ons magazijn worden ontvangen.
Retourzendingen buiten de vastgestelde 30 dagen kunnen naar goeddunken van 7 For All Mankind alleen worden geaccepteerd als de vertraging te wijten is aan Transportredenen.

RETOURBEWAKING

We zijn er trots op dat ons flexibele retourbeleid online shoppen nog makkelijker maakt. We controleren alle retourzendingen echter zorgvuldig. Houd er rekening mee dat als we ongebruikelijke activiteit opmerken, zoals meerdere retourzendingen of verkeerde artikelen, we ons het recht voorbehouden om je account te sluiten en indien nodig nadere actie te ondernemen.

RUILEN VAN PRODUCTEN

Helaas kun je het artikel niet ruilen. Als je een ander artikel of een andere maat van hetzelfde artikel wilt ontvangen, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retouraanvraag op onze site plaatsen. Voor retourzendingen verzoeken we je om op dezelfde pagina het punt “Een artikel retour sturen” te lezen”.

GEBREKKIGE ARTIKELEN

Als je artikel gebrekkig is op het moment dat je het ontvangt, kun je het binnen 30 dagen na de datum waarop je het hebt ontvangen terugsturen voor restitutie. Neem contact op met de klantenservice als je het artikel reeds langer in je bezit hebt, zeker in het geval dat dit 6 maanden of langer is.

RUILEN VAN GESCHENKEN

Als je een product als geschenk hebt ontvangen, kan je dit retourneren door de hierboven aangegeven retourprocedure te volgen. Houd er rekening mee dat alle terugbetalingen worden gedaan op dezelfde betaalkaart of een rekening van dezelfde betaalmethode die gebruikt is voor het plaatsen van de bestelling.

RETOURVERPAKKING

Alle producten die tot dezelfde bestelling behoren moeten in één zending worden geretourneerd. Zo kunnen wij je retourzending zo snel mogelijk verwerken. Bovendien moeten de producten, indien mogelijk, in hun oorspronkelijke verpakking worden teruggezonden om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport zo goed mogelijk beschermd worden.

Wij Accepteren:
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Amex
 • Discover
 • Diners Club International
 • Bancontact
 • ApplePay
 • GooglePay
Veilige Betaling Mit:
 • Secure payment