De wereld is aan het veranderen en wij omarmen dit. Hoe? Met de 7 waarden die ons maken tot wie we zijn.

Voor onze Herfst 2020-campagne hebben we unieke perspectieven en persoonlijkheden van over heel de wereld—mensen die onze waarden vertegenwoordigen— samengebracht en een authentiek beeld gevormd van wat het betekent om in 2020 te leven. De mensen werden door lokale talenten gefotografeerd in hun huizen en wijken in Londen, New York, Dallas en Berlijn.

Samen: #WeAreMadeForThis.

Bekijk de collectie
ADV - WF20 -

MADE FOR UNDENIABLE STYLE

Yasmina, DJ & multidisciplinary artist
by Ronan Mckenzie, London

DJ, radiopresentator en artdirector Yasmina Dexter staat bekend om haar onmiskenbare stijl. Deze Londenaar heeft haar piekfijne modegevoel gebruikt om een aantal kledingstukken voor onze HW20-collectie te verzorgen.

ADV - WF20 -

MADE FOR CONNECTION

Katy, Jess, & Xuan, sisters / daughters / mother
by Ronan Mckenzie, London

Ondernemers Xuan, Jess en Kate Young belichamen London-cool. Ze zijn gefotografeerd in toonaangevende items van onze nieuwe seizoenscollectie en zijn er een lichtend voorbeeld van dat we samen sterker staan.

ADV - WF20 -
ADV - WF20 -
ADV - WF20 -
ADV - WF20 -
ADV - WF20 -

MADE FOR PURPOSE

Jack, Environmental Policy Researcher
Anna, handcrafted jewelry designer
by Vitali Gelwich, Berlin

Kiezen om in verantwoord geproduceerd denim te investeren is een van de manieren om je garderobe duurzamer te maken. Jack Tarpey is een milieubeleidsonderzoeker in Berlijn en Anna Santangelo ontwerpt en maakt sieraden met circulaire methodes en materialen. Allebei dragen ze ons nieuwe duurzame denim.

ADV - WF20 -

MADE FOR CURIOSITY

Carolina, Art Museum Executive
by Justin Chung, Dallas

Subtiele en stijlvolle details in onze herfstcollectie passen goed bij de kunstsmaak van Carolina Alvarez-Mathies in Dallas. Carolina werd gefotografeerd in een op de jaren '70 geïnspireerde outfit.

ADV - WF20 -
ADV - WF20 -

MADE FOR CONVERSATION

Louis, Founder / CEO / Philanthropist
by Ryan Duffin, New York

Of hij nu een zakelijke bespreking leidt of jiujitsu geeft, de kunst van het converseren is Louis Levy niet vreemd. Deze echte New Yorker werd thuis vastgelegd in onze Stretch Tek jeans - de basis van zijn dagelijkse outfit.

ADV - WF20 -

MADE FOR AUTHENTICITY

Abolaji, Physical Therapist / Ethical Designer
by Justin Chung, Dallas

Net als textielontwerper Abolaji Ogundele geloven wij dat mode voor iedereen is en een uiting van identiteit zou moeten zijn. Je zult altijd de beste versie van jezelf zijn in deze kleurrijke sweater die Abolaji koos voor haar fotoshoot in Dallas.

ADV - WF20 -
ADV - WF20 -
Wij Accepteren:
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Amex
 • Discover
 • Diners Club International
 • Bancontact
 • ApplePay
 • GooglePay
Veilige Betaling Mit:
 • Secure payment

LIVE CHAT